About us

FutureFunk is in 2011 opgericht door jonge creatievelingen die de smartphone cases veel vrolijker en kleurrijker voor zich zagen. Een uitdaging was geboren om een case te maken die slim fit was, oersterk en tegelijk goed krasvast te decoreren. Een jaar later waren we eruit. Onze cases van Lexan polycarbonaat, speciaal gemaakt door General Electric, zijn krasvast en UV-bestendig. Alle cases worden afgewerkt met een high gloss afwerkingslaag voor een luxe uitstraling. We gebruiken speciaal ontwikkelde printmachines die 3D kunnen printen en zo breken we de grenzen aan creativiteit.

In een collectief van grafische ontwerpers laten we vanuit onze thuisbasis in Heerenveen iedereen kennis maken met hun eigen creativiteit door de mooiste designs op eigen unieke cases te maken.

Onze producten zijn de beste in design en kwaliteit. We werken samen met de beste designers wereldwijd en geven ook jou de mogelijkheid om in de FutureFunk Artist Community te worden opgenomen en geld te verdienen met jouw designs! Geïnteresseerd? Check artists

- Team FutureFunk -