Join de FutureFunk Artist Community!

FutureFunk wil talent en hun werk een kans geven om op iedere smartphone te stralen! En het mooie is dat je er nog geld mee verdient ook! Indien jouw artwork wordt verkozen dan maken we een deal met je zodat je per verkochte case een vast bedrag verdient.

Kijk snel hieronder hoe je mee kan doen!

1. Hoe kom ik bij de FutureFunk Artist Community?

Stuur een mail naar info@futurefunk.nl en stuur maximaal 5 stukken artwork (totaal max 8 MB).  Geef het onderwerp van je mail de tekst 'Beoordeling FutureFunk Artist Community'. Als we jouw stijl bij FutureFunk vinden passen dan nemen we contact met je op en krijg je meer informatie. Je mag verwachten binnen 10 werkdagen wat van ons te horen.

Mocht jouw artwork niet gekozen worden, blijf contact onderhouden en stuur ons nieuw werk als je dat hebt. We maken namelijk continue nieuwe collecties en zijn op zoek naar creativiteit binnen de FutureFunk Artist Community.

2. Wat krijg ik als me aansluit bij de FutureFunk Artist Community?

Je krijgt ruimte in de FutureFunk Artist gallery of in een limited edition sectie.  Zo inspireer je anderen met je werk en wordt je betaald voor elke keer dat jouw design wordt verkocht.

Daarnaast krijg je je pagina waarin jij en jouw werk worden toegelicht en een link naar jouw externe website. Als je deel wordt van de familie en FutureFunk ondersteunt dan zal FutureFunk jou ondersteunen en de design community laten groeien!

3. Hoeveel krijgt een FutureFunk Artist van de verkoop van een product van zijn artwork?

Als je geselecteerd wordt als FutureFunk Artist dan krijg je een royalty betaald per verkochte case met jouw artwork.

4. Hoe weet ik of mijn ingezonden artwork voor de FutureFunk Artist Community wordt geaccepteerd?

We zijn op zoek naar belachelijk goed talent, met artwork dat het ook commercieel goed doet, om zich bij ons aan te sluiten. Al het artwork wordt beoordeeld door het FutureFunk art personeel. We zijn vaak op zoek naar speciale thema's of collecties, dus onze behoeftes zijn aan verandering onderhevig.